CD - Planet Earthscapes

CD. - Planet Earthscapes Improvisations: I. II. III. IV./ Michiel Czn. Dhont / Grand-piano
"Planet earthscapes" in the deep darkness of the divine universe, this living planet mother earth is breathing is all her magnificent splendour. That the shine of this magic miracle shall reflect into our heart in pure love'.

BESTELLEN

De CD. Planet Earthscapes / Improvisations: I. II. III. IV. ontstond spontaan in de privť studio van de pianist Jan James. Jan maakte deze opname van mijn geÔmproviseerde pianospel, op zijn schitterende Yamaha-vleugel.
Deze CD. heb ik geheel en al in eigen beheer geproduceerd. Verschillende mensen die de CD. thuis beluisterden, reageerden spontaan verrast als: ' ik kan horen dat je veel klassieke muziek gespeeld hebt, maar dat je toch anders speelt '... of 'het is heldere en meditatieve muziek die me rust geeft en waarbij ik allerlei landschappen zie '... of 'het is alsof ik een reis maak die me inspireert '.
Op de cover staat in kleur een groot schilderij van mijn hand, dat de aarde laat zien zoals een mens de aarde vanuit de ruimte ziet. De verschillende energieŽn van de aarde zijn basis voor de improvisaties op deze CD.

De prijs van de piano CD. is € 10,= plus € 2,50 portokosten is € 12,50.